Здравословен начин на живот за кучета, котки и коне.Безплатна доставка до вашия дом!

Husse от 1987 година.

 Husse evolution since 1987 

Husse

Компанията Husse е основана през 1987 г. в Швеция.Днес Husse продава и предлага на пазара широк спектър от натурални висококачествени храни,продукти и аксесоари за кучета,котки и коне.Ние доставяме продуктите Husse директно на вашата врата без допълнително заплащане вече в 52 страни.
Продуктите на Husse са направени и разработени с висококачествени съставки и се произвеждат в само в един единствен завод за цялия свят,като по този начин компанията гарантира за качеството на своето производство.Процесът във фабриката се извършва от професионалисти и лаборанти със специално изработено оборудване. Гаранция за качеството на продуктите и производствения процес е броят на верните и доволни клиенти, които е над 400 000 в целият свят.
Разгледаите подобрно нашия уеб магазин, за да получите представа за хранителните съставки, добавките, енергийната стойност и смилаемостта на нашите продукти.Каним ви да разгледате всички останали страници, за да разберете нашата концепция за подобряването здравето на вашите домашни любимци и нашата световна бизнес философия.
 

Последно разглеждани
FÄSTING MINUS

FÄSTING MINUS

Капки срещу кърлежи и бълхи.
17,00 лв.
AGILITY SNACKS

AGILITY SNACKS

Меки закуски за кучета
3,90 лв.
HUSSE SNACKS

HUSSE SNACKS

Здравословно лакомство за вашето куче.
13,90 лв.
KEX XS

KEX XS

Много вкусни бисквити с растителни съставк...
7,30 лв.
- %
Digest Sensitive

Digest Sensitive

Без глутенова висококачествена храна с агн...
27,00 лв.
Scroll