Здравословен начин на живот за кучета, котки и коне.Безплатна доставка до вашия дом!

Husse от 1987 година.

 Husse evolution since 1987 

Husse

Компанията Husse е основана през 1987 г. в Швеция.Днес Husse продава и предлага на пазара широк спектър от натурални висококачествени храни,продукти и аксесоари за кучета,котки и коне.Ние доставяме продуктите Husse директно на вашата врата без допълнително заплащане вече в 52 страни.
Продуктите на Husse са направени и разработени с висококачествени съставки и се произвеждат в само в един единствен завод за цялия свят,като по този начин компанията гарантира за качеството на своето производство.Процесът във фабриката се извършва от професионалисти и лаборанти със специално изработено оборудване. Гаранция за качеството на продуктите и производствения процес е броят на верните и доволни клиенти, които е над 400 000 в целият свят.
Разгледаите подобрно нашия уеб магазин, за да получите представа за хранителните съставки, добавките, енергийната стойност и смилаемостта на нашите продукти.Каним ви да разгледате всички останали страници, за да разберете нашата концепция за подобряването здравето на вашите домашни любимци и нашата световна бизнес философия.
 

Последно разглеждани
DIGEST GIANT

DIGEST GIANT

Без глутенова храна с лесносмилаеми състав...
146,00 лв.
Prima plus: 15 kg

Prima plus: 15 kg

Храна за кучета с нормални енергийни нужди
112,00 лв.
Sterilised: 15 kg

Sterilised: 15 kg

Храна със специално разработена формула пр...
139,00 лв.
Opus Farm

Opus Farm

Формула без зърнени култури, специално раз...
119,00 лв.
OPTIMAL SENSITIVE

OPTIMAL SENSITIVE

Храна със специално разработена формула пр...
144,00 лв.
Scroll