Станете част от Husse - Глобалният лидер за доставки до дома на храни и продукти за домашни любимци!

 

НUSSE - НАЙ ГОЛЯМАТА ФРАНЧАЙЗ КОМПАНИЯ В СВЕТА

ЗА ХРАНИ И ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Кои сме ние?

Husse (Хусе) е шведска марка за храни, продукти и аксесоари за домашни любимци, създадена през 1987 година. Husse предлага широка гама от висок клас храни и хранителни добавки за домашни любимци - основно за кучета и котки. Можете да намерите Husse в над 55 страни с мрежа от над 1600 Франчайзополучатели и дистрибутори, които доставят продуктите на марката на над 700 000 клиенти напълно безплатно.

В България марката присъства вече над 10 години и е добре позната на местния пазар сред професионалните организации, ветеринарни клиники, развъдници и любители на нашите малки космати приятели. Всичко това е постигнато с много труд и неуморна отдаденост от екипа на Husse България.

Какъв е нашият бизнес модел?  

Husse има ясна визия и доказана стратегия за успех, позволяваща на франчайзополучателите в общността на марката да започнат свой бизнес и да възвърнат първоначалната си инвестиция в кратки срокове. Нашият успех се базира на:

Висококачествени продукти

Всичко започва с добрата храна. Husse произвежда пълноценни храни за домашни любимци, обогатени с до 50 хранителни и нутрацевтични съставки без ГМО, както и без налични химикали или оцветители. Научно доказано е, че с добавянето на нутрацевтични съставки към храната, живота на домашния любимец се удължава средно с 2 години.

Марката има богата и добре обмислена продуктова гама, съобразена с фактори като възраст, порода, здравословно състояние, кастрация, алергии, чувствителна храносмилателна система, активност на породата и други.

Съставките на храните Husse за домашни любимци са винаги оповестени на самите опаковки и са произведени в Европа в завод, сертифициран по стандарт за качество ISO 9001.

Специална грижа за клиента

Визията на Husse е да помогне на нашите бъдещи и лоялни клиенти в тяхното ежедневие, като им спести време и енергия в търсене на добрия продукт и храна за техния домашен любимец. Как постигаме това?

Husse предоставя безплатни мостри на всеки стопанин, желаещ неговият домашен любимец да пробва храната преди да реши да я закупи.

Husse осигурява директна и напълно безплатна доставка до адрес на клиента от компетентен Франчайз партньор с брандиран автомобил на марката.

Срещайки се с местния представител на марката Husse, клиентите се възползват от професионална консултация относно начина на хранене, необходимата дневна дажба в зависимост от породата и възрастта на домашния любимец, качеството на храната и хранителните съставки, и други свързани въпроси.

Франчайзополучателите имат отлична възможност да изградят голяма общност от познати лоялни клиенти като надежден източник на приходи в поверения им район.

Франчайзинг

За да реализира визията на марката, Husse изгражда мрежа от добре обучени, обезпечени и мотивирани Франчайз партньори. Вашият личен и професионален успех гарантира успехa на Husse.  

Нашите Франчайзополучатели преминават специални обучения. Те предлагат на своите клиенти информация и съвети за начина на хранене на техния домашен любимец. Франчайзополучателят на Husse работи в свой, добре дефиниран и защитен район/територия, с цел изграждане и поддържане на взаимното доверие с местните собственици на домашни любимци, развъдчици, хотели за кучета и котки, ветеринарни клиники и други заинтересовани страни.

Всеки Франчайзополучател развива, ръководи и управлява своя бизнес самостоятелно. Всеки Франчайзополучател се радва на активна административна, технологична и маркетинг подкрепа от екипа на Husse България.

Защо да станете наш партньор?

Husse Франчайз(ингът) е привлекателна бизнес възможност за амбициозни предприемачи, тъй като концепцията предлага гъвкавост на работното време, минимална стартова инвестиция и добри дългосрочни печалби.

Имате възможност да постигнете личен успех и финансова независимост като изградите свой собствен бизнес без началници, но с подкрепата на утвърдена марка в бранша и мотивиран национален екип.

Повечето свободни територии, които предлагаме, са вече много добре разработени като клиенти, и няма да започнете от нулата. Опитът в България показва, че сериозните и активни Франчайзополучатели са способни да възвърнат напълно първоначалната си инвестиция в рамките на 6 до 12 месеца. При доказани резултати и желание за развитие, може да получите права върху повече от една територия.

Какъв е идеалният кандидат?

Идеалният кандидат за Франчайз партньор на Husse отговаря на следните изисквания:

  • Възприема Husse Франчайзинга като собствен и основен бизнес.
  • Има позитивно отношение и привързаност  към домашните любимци.
  • Активен шофьор с желание за динамично ежедневие и постоянен контакт с клиенти.
  • Има предишен търговски опит или компетенции, подходящи за отговорностите на франчайзополучател.

Какво предлагаме?

Ексклузивни права върху защитена територия, съставена (съдържаща) от между 50 000 и 60 000 хиляди домакинства или около 200 000 души.

Достъп до собствен Франчайз-акаунт за администрация и управление на дистрибутори, поръчки и текущи промоции; интранет система за администриране на поръчките, клиентите, напомняния и всички опции на управление, имейл акаунт с Husse домейн.

Обширно въвеждащо обучение свързано с начина на хранене на домашните любимци, напътствие за бизнес развитие с цел подкрепа на търговската дейност, напътствие за дигитален маркетинг и графичен дизайн, напътствие за франчайз управление.

Директни поръчки от централният сайт за България:  www.husse.bg.

Месечна маркетингова подкрепа, включваща онлайн маркетинг и пълен достъп до клиентската база на Husse България.

Финансова маркетингова поддръжка за национална и местна реклама.

Постоянна поддръжка и „ноу-хау” от централния офис на Husse България.

Husse България осигурява редовни обучения, работни срещи, семинари и уебинари.

Стартов пакет за започване на търговската дейност, както следва:

 

ПЪЛЕН СТАРТОВ ПАКЕТ

Приблизителен брой жители за закупена ексклузивна територия

200 000 души

Включено двудневно обучение по хранене, продукти Husse, продажби и маркетинг

Включено

Сертификат за завършен курс по диетология

Включено

Брандиране на автомобил

Включено

Рекламна тента Husse

1 брой

Достъп и права до социалните мрежи на Husse в България

Включено

Ползване услугите на Husse отдела за уеб и дизайн

Включено

Дигитални и печатни материали

Включено

Ежемесечен маркетинг съпорт

Включено

Облекло Husse

Включено

Мостри за кучета и котки

200 броя

Продуктови каталози Husse

50 броя

Брошури, папки и химикали

Еднократно

Персонална поща в домейна и мрежата на Husse

Включено

Администраторски достъп в www.husse.bg

Включено

Практическо обучение на терен с потенциални клиенти във вашата територия

Включено

 

Какво е необходимо, за да започнете?

За да получите ексклузивни права като Франчайз партньор на марката Husse в България трябва да преминете през поне едно опознавателно интервю с представител на националния екип на Husse в страната;

Необходимо е да имате собствен автомобил, който ако е в бял или в червен цвят, ние ще брандираме за наша сметка;

Финансовите изисквания и параметри са, както следва:

Първоначална такса:

От 3900 лв. до 9900 лв. с включен ДДС

(в зависимост от локацията на

ексклузивните права на кандидата

+ включен стартов пакет)

 

Месечна такса:   

От 150 лв. до 450 лв. с включен ДДС                                                         

 

Допълнителна инвестиция:

6300 лв. с включен ДДС

първоначално продуктово зареждане

 

Срок на договора: 3 години

 

Бранш: Домашни любимци

 

 

 

 

Присъединете се към Световния лидер за доставка на висококачествени храни и продукти за домашни любимци!

Ръководете свой бизнес!

Присъединете се към HUSSE България!

 

                                  

    За допълнителна информация или лична среща в някои от Шоурумите на Husse България, моля попълнете формата в долните редове.

 

* Задължителни полета

Scroll