Правна информация

Декларация за поверителност


Ние уважаваме поверителността на вашата информация и към всякакви лични/частни данни ще се отнасяме с извънредна грижа и пълна конфиденциалност. Когато посещавате този уеб сайт, идентификационните данни и другите данни от този род (IP адрес, дата, час, посетени страници) се съхраняват на нашия сървър. Тези данни се използват само за вътрешни статистически цели и остават анонимни. Те ни помагат да модифицираме информацията на нашия сайт спрямо специфичните нужди на всеки наш клиент. Тези данни никога няма да бъдат предоставени на трети лица.

Данните, получени при регистрация се обработват поверително и никога не се предоставят на трети лица. Личната информация (имена и имейл адреси), която получаваме когато се свържете с нас чрез имейл се използва единствено за да ви дадем поисканата информация. Няма да продаваме, да търгуваме с или да отдаваме под наем информацията на трети лица. Моля отбележете, че е невъзможно да гарантираме, че данните, пренесени чрез интернет няма да бъдат прочетени или променени от неоторизирани лица. Ако имате каквито и да е питания, свързани с тези въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Юридически бележки


Ние правим всичко възможно да поддържаме цялата информация на този уеб сайт точна и коректна спрямо последните промени, извършени във времето - обаче е невъзможно да гарантираме, че това винаги е така. Не можем да носим отговорност за информацията, която е остаряла, която съдържа грешки или пропуски. Моля, свържете се с нас за най-новата и точна информация. Не можем да носим отговорност за неправилното използване и/или за това какво е налично на този сайт, или за това, че някой разчита на съдържанието му. Ако имате каквито и да е питания, свързани с тези въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Бележка за авторските права


© Husse България всички права запазени.
Освен ако изрично не е посочено нещо друго, всички материали на този уеб сайт са защитени от закона за авторското право и не могат да бъдат използвани, освен като установена част от документ за собственост, прилежащ към съответния материал. Материалите на този уеб сайт не могат да бъдат сваляни или копирани без писмено разрешение от съответния притежател на авторските права. Всички имена на марки и запазени марки са притежание на съответните им собственици. Ако имате каквито е да питания, свързани с тези въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Scroll