Здравословен начин на живот за кучета, котки и коне.Безплатна доставка до вашия дом!

Визията на Husse

Husse e световния лидер в доставката до дома на натурални и висококачествени продукти за домашни любимци.Ние винаги търсим нови стратегии и идеи, за да продължим да постигаме устойчив и качествен растеж.

Husse Vision

Нашата визия като компания за висококачествени продукти и услуги служи като поставен стандарт, спрямо всичко наши действия и решения.Всичко, което правим е с цел спазване на поставени шведски стандарти за качество,обслужване и лоялност към нашите партньори и нашите клиенти.С нашата ангажираност в това, което правим, ние създаваме допълнителна стойност и правим разлика.

Мисията на Husse е да насърчим здравословен начин на живот за домашните любимци. Нашата мисия ръководи всеки аспект от нашия бизнес.

Husse Training

Основновите на нашия бизнес: КАЧЕСТВО - Високото качество и натурални продукти. ЗНАНИЕ - непрекъснато се учим да подобряваме и ставаме по тесни специалисти в храненето и здравословния начин на живот. УСЛУГА - Уникалната ни услуга е това, което прави разликата.Личния конткакт,професионалните съвети и безплатната доставка ни отличават на пазара! Добре дошли също и на www.husse.com!

Последно разглеждани
Pate Junior : 400 g

Pate Junior : 400 g

Парченца телешко месо и женшен
4,00 лв.
- %
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Безглутенова храна със специално разработе...
75,00 лв.
EXCLUSIVE ACTIVE

EXCLUSIVE ACTIVE

Пълноценна храна с високи енергийни стойно...
25,00 лв.
VALP MAXI

VALP MAXI

Храна със специална формула и естествени съ...
113,00 лв.
Контейнер за храна-2.8кг

Контейнер за храна-2.8кг

Преносим контейнер за суха храна.
23,00 лв.
Scroll