Здравословен начин на живот за кучета, котки и коне.Безплатна доставка до вашия дом!

Висококачествени шведски храни и продукти

 

 

Храните на Husse са направени от супер премиум висококачествени съставки и се произвежда в най-добрите заводи от специалисти лаборанти с високотехнологично оборудване.

Гаранция за качеството на продуктите и производствения процес е броят на верните и доволни клиенти, които Husse има навсякъде по света. Освен това информацията в уеб-магазините и по пакетите на продуктите са описано подробно:

   
    Състав
    Аналитични съставки
    Хранителни добавки
    Метаболизирана енергия
    Смилаемост
    Пълна информация и упътване за употреба

 

Производственият процес на Husse се извършва под голям контрол и мониторинг, чрез много тестове и проверки. Ние произвеждаме качествена продукти винаги с грижа за природата и според специфичните нужди на животните. Екипът от ветеринарни лекари и специалисти по хранене винаги тества състава на нашата храна, за да подобри качеството.

В нашия център за изследване проучванията, който се извършват са съобразени и не са вредни за животните. Единствената цел е да се подобрят продуктите за домашните любимци. Не са използват химични средства, така че нашите животни никога да не страдат поради медицински или хирургически процедури. Проучванията се ограничават до регистрирането на консумацията на храни и тестове от екскременти и т.н.В нашия изследователски център не се извършват експерименти с животни.

Последно разглеждани
CITRONELLA SHAMPOO

CITRONELLA SHAMPOO

Натурален шампоан с екстракт от цитронела.
20,00 лв.
- %
VALP

VALP

Храна със специална формула и естествени съ...
25,00 лв.
EXCLUSIVE LIGHT

EXCLUSIVE LIGHT

Пълноценна натурална храна със специална ф...
25,00 лв.
LIGHT

LIGHT

LIGHT консерва за кучета с вкусни парченца от ...
4,00 лв.
Exclusive Light: 2 kg

Exclusive Light: 2 kg

Пълноценна храна за по-малко активни котки, ...
25,00 лв.
Scroll