Омега 3+

Омега 3+

Оптимални нива на Омега 3 и Омега 6 зa здрави козина и кожа.

Каква е функцията на Омега 3 и Омега 6?

Чак през последните десетилетия функциите на съществените мастни киселини е ясно разбрана. Съществените мастни киселини са съставки на хранителните мазнини и масла и са съществени за здравето. Има два вида мастни киселини – Омега 6 и Омега 3.

Омега 6 мастните киселини ги има в много зеленчукови масла. Те са необходими за поддържането на здрава кожа и козина и играят важна роля при плодовитостта и репродукцията.

Омега 3 мастните киселини имат много различни функции в тялото. И досега научни изследвания продължават да доказват все повече и повече значимостта на Омега 3 за здравето на хората и животните. Омега 3 защитава мозъчните клетки и подобрява способността за учене на малките кученца. Омега 3 има естествено противовъзпалително действие, което може да бъде от особена полза при кучета с кожни, ставни или чревни проблеми. Омега 3 са важни и за набавянето на кислород от клетката.

3 Продукт(а)

на страница

Списък Таблица

 1. EXCLUSIVE ACTIVE

  Пълноценна храна с високи енергийни стойности за активни котки, които живеят навън.Подходяща за котки с чуствителна кожа поради есествения си състав.

  25,00 лв.
 2. LAXOLJA

  100% натурално масло от сьомга.
  26,00 лв.
 3. PRO AKTIV

  Висококачествена пълноценна храна за активни кучета.
  123,00 лв.

3 Продукт(а)

на страница

Списък Таблица

Scroll