Подвижност+

Подвижност+

Хондроитин и глюкозамин за здрави стави.

Има много хранителни елементи, които осигуряват жизненоважни съставки за здрава ставна структура и добри функциониране и подвижност. Тези хранителни елементи са познати като „хондропротектори” и включват глюкозамин и хондроитин. Те осигуряват суровия материал, необходим за произвеждането на нов хрущял, като могат дори да спомогнат за възстановяването на износения хрущял.

Има много научни доказателства за благотворното действие на хондроитина и глюкозамина върху състоянието на ставите. Хондтроитинът и глюкозаминът са съставни части на хрущяла. При ставните болести хрущялът се уврежда. Когато хрущялът, който действа като буфер на ставите се разрушава по-бързо отколкото тялото може да го възстанови говорим за остеоартрит. Без тази предпазна тъкан костите болезнено се търкат една в друга, което причинява чувствителност, подуване и скованост. В продуктите на Husse е използвана зеленоуста мида като източник на глюкозамин. По-възрастните и по-големите кучета имат нужда от допълнителни глюкозамин и хондроитин. Възрастните кучета често имат сковани стави, тъй като с възрастта хрущялът се изтърква. А големите кучета често имат ставни проблеми, тъй като поради голямото тегло хрущялът трябва да поема и по-големи натоварвания.

10 Продукт(а)

на страница

Списък Таблица

страница:
 1. 1
 2. 2
 1. Digest Giant 12,5 кг

  Без глутенова храна с лесносмилаеми съставки (агнешко месо и ориз), подходяща за кучета от големи и гигантски породи с чувствителна храносмилателна система.
  139,00 лв.
 2. ARTIFLEX

  Течна хранителна добавка за коне, понита и магарета.
  107,00 лв.
 3. OPTIMAL GIANT

  Храна с разработена формула предназначена за кучета от големите/ гигантски породи.
  123,00 лв.
 4. PRIMA PLUS

  Много добре балансирана храна за кучета с нормални енергийни нужди.

  Нормална цена: 19,00 лв.

  Special Price 16,15 лв.

 5. SENIOR MINI

  Храна със специално разработена формула за възрастни кучета от малките породи
  57,00 лв.

10 Продукт(а)

на страница

Списък Таблица

страница:
 1. 1
 2. 2
Scroll