Подвижност+

Подвижност+

Хондроитин и глюкозамин за здрави стави.

Има много хранителни елементи, които осигуряват жизненоважни съставки за здрава ставна структура и добри функциониране и подвижност. Тези хранителни елементи са познати като „хондропротектори” и включват глюкозамин и хондроитин. Те осигуряват суровия материал, необходим за произвеждането на нов хрущял, като могат дори да спомогнат за възстановяването на износения хрущял.

Има много научни доказателства за благотворното действие на хондроитина и глюкозамина върху състоянието на ставите. Хондтроитинът и глюкозаминът са съставни части на хрущяла. При ставните болести хрущялът се уврежда. Когато хрущялът, който действа като буфер на ставите се разрушава по-бързо отколкото тялото може да го възстанови говорим за остеоартрит. Без тази предпазна тъкан костите болезнено се търкат една в друга, което причинява чувствителност, подуване и скованост. В продуктите на Husse е използвана зеленоуста мида като източник на глюкозамин. По-възрастните и по-големите кучета имат нужда от допълнителни глюкозамин и хондроитин. Възрастните кучета често имат сковани стави, тъй като с възрастта хрущялът се изтърква. А големите кучета често имат ставни проблеми, тъй като поради голямото тегло хрущялът трябва да поема и по-големи натоварвания.

8 Продукт(а)

на страница

Списък Таблица

страница:
 1. 1
 2. 2
 1. Digest Giant 12,5 кг

  Без глутенова храна с лесносмилаеми съставки (агнешко месо и ориз), подходяща за кучета от големи и гигантски породи с чувствителна храносмилателна система.
  173,00 лв.
 2. PRIMA PLUS

  Много добре балансирана храна за кучета с нормални енергийни нужди.
  27,00 лв.
 3. SENIOR MINI

  Храна със специално разработена формула за възрастни кучета от малките породи
  77,00 лв.
 4. SENIOR

  Храна със специално разработена формула за да задоволи хранителните нужди на възрастните кучета
  123,00 лв.
 5. LYNX SENIOR

  С подбрани съставки за възрастни котки, богати на животински протеини.
  119,00 лв.

8 Продукт(а)

на страница

Списък Таблица

страница:
 1. 1
 2. 2
Scroll